Upravljanje projektima u toku izvođenja radova u ime investitora – kontrola budžeta, rokova i kvaliteta građevinskih i instalaterskih radova. Poslovi menadžmenta u oblasti nekretnina, komunikacija sa nadležnim državnim i lokalnim organima, kontrola imovinsko – pravne dokumentacije, ishodovanje dokumenata, dozvola i saglasnosti nadležnih organa.

null

Izvodjenje investicionih radova

Projekt Ekspert svojim klijentima nudi uslugu izvodjenja radova i opremanja prostora uključujući gradjevinske, sve instalaterske i zanatske radove, kao i po principu ključ u ruke-od projekta, izvodjenja, dizajna i proizvodnje nameštaja. Veliko iskustvo nam omogućuje da probleme predvidimo, i rešimo ih u kratkom roku

null

Upravljanje projektima

Upravljanje projektima u toku izvođenja radova u ime investitora – kontrola budžeta ,rokova i kvaliteta građevinskih i instalaterskih radova. Poslovi menadžmenta u oblasti nekretnina, komunikacija sa nadležnim državnim i lokalnim organima, kontrola imovinsko – pravne dokumentacije, ishodovanje dokumenata, dozvola i saglasnosti nadležnih organa.

null

Projektovanje

Projektovanje – idejna rešenja, idejni projekti, glavni projekti, dokumentacija sa detaljima za izvođenje. Projektovanje pločastog nameštaja i organizovanje proizvodnje koja zadovoljava visoke standarde kvaliteta.

null

Održavanje

Građevinsko – tehničko održavanje prostora, svih njegovih funkcionalnih celina i instalacija.